Companie


Newsletter Plugin by Bulk Email Software

Companie

MOST SERV a luat fiinta in 1993 din dorinta de a oferi intreprinderilor servicii de calitate in domeniul tehnic, servicii conexe obiectului lor principal de activitate.

Primii pasi au fost facuti in proiectarea si executarea de instalatii electrice de joasa tensiune, iar din 1996 si in domeniul de tratare a apei. Odata cu cresterea firmei au urmat din anul 2000 intrarea pe piata a serviciilor de intretinere tehnica a spatiilor comerciale si din 2003 a amenajarilor interioare aferente acestor spatii.

S-au obtinut pentru activitatea de proiectare si executare a instalatiilor electrice atestatele de la ANRE valabile pentru tensiuni de la 0.4KV pana la 20KV si a fost certificat Sistemul Integrat de Management conform standardelor SR EN ISO 9001 : 2008, SR EN ISO 14001: 2005, SR OHSAS 18001:2008 – pentru aceste lucrari electrice, pentru serviciile de intretinere tehnica si pentru cele de confectii metalice.

Orientarile noastre de viitor sunt spre domeniul energiei fara costuri si ecologiei adaptate cladirilor.

Harta cu locatiile Mostserv

 Acoperire

Cu o disponibilitate de actiune la nivel national, personal propriu calificat si dotat tehnic pentru a satisface in aceste domenii solicitarile clientilor, asiguram o raspundere unitara asupra derularii contractelor, punand accent pe calitatea serviciilor oferite si pe modul in care intreaga echipa serveste clientul.