Intretinere tehnica, urgente


Newsletter Plugin by Bulk Email Software

Lucrari de revizii periodice, preventive

Electrice
Verificari si remedieri ale functionarii aparatelor electrice, corpurilor de iluminat, testari ale intrerupatoarelor automate din tablourile electrice, curatarea si verificarea tablourilor electrice, contactelor, protectiei la scurtcircuit si curenti de defect, alte verificari periodice prevazute de normative sau de furnizorul de echipamente.

HVAC
Curatare filtre de aer, vaporizatoare, condensatoare, verificari ale presiunii agentului frigorific, a nivelului de ulei, temperaturii, etanseitatii, nivelului de zgomot, alte verificari prevazute de normative sau de furnizorul de echipamente pentru splituri, ventilo-convectoare, chillere si centrale de ventilatie.

Verificari si remedieri ale functionarilor, ale etanseitatii si obturarii corpurilor de incalzire, presiunilor in circuite, a starii izolatiei pe conducte, reechilibrare termica si hidraulica, dupa caz.

Instalatii sanitare si de incalzire
Verificari si remedieri ale functionarii si etanseitatii robinetilor, bateriilor de serviciu, obiectelor sanitare, sifoanelor de scurgere, surselor de preparare apa calda, racordurilor, presiunilor nivelelor de apa in rezervoare, etc. Verificari si remedieri ale functionarilor, ale etanseitatii si obturarii corpurilor de incalzire, presiunilor in circuite, a starii izolatiei pe conducte, reechilibrare termica si hidraulica, dupa caz.

Feronerie
Verificari si reparari sau inlocuiri elemente feronerie la usi, geamuri, amortizoare, elemente de mobiler.

Placari si vopsitorii
Reparatii si retusuri.

Grupuri generatoare
Verificarea parametrilor in stationare, mers in gol, in sarcina si alimentare cu motorina la solicitarea clientului.

Toate aceste servicii se vor presta cu ocazia unei vizite lunare la locatie.